Inspiration,  Modelfotografering,  Værktøjer

Saml din inspiration på Pinterest

Vi bliver alle inspireret af andres billeder.

Af og til bliver jeg inspireret af et billede enten i dets komposition, historie, posering, farvevalg, eller andet. Så vil jeg gerne gemme dette billede.

Andre gange har jeg en bestemt opgave, fx. fotografering af en gravid kvinde, hvor jeg har brug for at samle nogle ideer i form af billeder. Disse billeder gør det lettere at vi “taler samme sprog” under forberedelsen og naturligvis under selve fotoshootet.

Jeg har prøvet forskellige værktøjer og er nået frem til at benytte løsningen Pinterest til at administrere mine samlinger af bla. inspirationsbilleder.

Pinterest er nu så anerkendt at mange andre hjemmesider lader dig “pinne” billeder på din Pinterest konto.

Fx. lader fotosiderne 1x.com og 500px.com dig pinne. Mine blogindlæg kan du også pinne.

Du har mulighed for at oprette forskellige opslagstavler, som du kan dele med andre. Du kan naturligvis også dele enkelte billeder fra dine opslagstavler.

Du har også mulighed for at gøre dine opslagstavler “private” så kun du kan se dem. Du kan ikke dele disse mapper eller billeder på sædvanligvis. Men du kan invitere en anden Pinterest bruger til at se dine billeder.

Endelig har Pinterest en god søgemotor, så du finder sikkert mange inspirerende billeder og artikler ved at søge herinde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *