Rejse billeder,  Rejse relateret

Print dine rejsebilleder ud med det samme.

Når jeg er ude at rejse, så har jeg stor succes med at have taget en lille transportabel printer med. Jeg kan nu midt på gaden i Indien printe mine billeder ud af gadebørnene og give dem en kopi.

Denne lille mobile printer fra HP kalder de “Sprocket”. Den tilsluttes min smartphone via bluetooth og printer let 20 billeder ud uden opladning.

Jeg nyder, at tage billeder af folk på mine rejser. På banegården i Delhi, Indien, oplevede jeg nogle gadebørn, som legede på rulletrappen. De havde deres egen lille glade stund med leg og smil, og jeg sneg mig til at skyde nogle billeder af dem med min 200 mm.

Jeg skyder både i RAW og i jpg på samme tid, og via Nikons app SnapBridge overførte jeg hurtigt jpg-billederne til min smartphone, hvor jeg beskar billederne hurtigt. Derefter printede jeg dem ud og gik hen til børnene og forærede dem disse billeder. En kvinde fortalte mig, at de aldrig havde ejet et billede af dem selv, så jeg tog flere billeder og printede dem ud til disse unger. Det blev nogle skønne billeder at have for mig og dejligt at børnene ville posere.

Billederne er ikke store: 7,5 x 5 cm. Man kan tage papiret af bagsiden, hvorved det er selvklæbende. Pris pr billede ca. kr. 5,- afhængig af hvor du køber printerpapiret og mængden.

Når du skal ud at rejse, så overvej denne mulighed. Printeren koster omkring kr. 1.000,-. Kan tilsluttes både android og iOs smarthones og tablets.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *