Modelfotografering

Få en mail, når der er nyt på bloggen om model fotografering

Er du interesseret i genren modelfotografering? Både som model og som fotograf ?

Mine artikler om modelfotografering er blevet ganske omfattende og ligger i dag øverst hos Google. Artiklerne bliver jævnligt udvidet med nye råd. Ligeledes skriver jeg fra tid til anden et blogindlæg med relation til dette område.

Flere har spurgt om jeg kan advisere dem, når der kommer opdateringer/nyheder. Den mulighed har jeg fået nu.

Det er nu muligt at abonnere på et nyhedsbrev, der alene notificerer dig, når jeg skriver noget nyt på bloggen eller opdater siderne om modelfotografering.

Abonnerer du allerede på mit nyhedsbrev, så går du blot ind i menu punktet “Nyhedsbrev” eller klikker her. Her indskriver du dit navn igen og din email adresse, som du er tilmeldt på. Vælg nu mellem mit generelle nyhedsbrev og/eller nyhedsbrevet om modelfotografering. Systemet opdaterer nu dine valg. Bemærk at du lige skal godkende dine valg i den email, der sendes til dig (GDPR krav).

Abonnerer du endnu ikke og er du kun interesseret i genren modelfotografering, så gå ind i menupunktet “Nyhedsbrev” eller klik her. Nu vælger du blot mit generelle nyhedsbrev fra. Husk at godkende din tilmelding i den email, der sendes til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *